Tuesday, December 16, 2008

Hijrah..

sempena awal muharram yg mendatang (isnin 29/12/08 bersamaan 1 muharram 1430 hijrah), saya juga telah membuat penghijrahan ke tempat yang baru. bukan sahaja berhijrah ke kerja baru yg akan bermula pd 1 january 2009, malah saya juga telah berhijrah SECARA RASMI dari wordpress ke blogspot semula. kenapa? sbb saya mmg suka melompat2 :)

apepon..harapnya ini adalah penghijrahan blog yg terakhir. kalau lepas ni tak jalan2 jugak, maybe saya stop jela terus. hahhaha..maybe saya mmg jenis yg mls menulis :p

the old wordpress location was: http://zuhaira.wordpress.com/ ... saje je nak nyelit jugak. walaupon tak byk post2 kat situ, tp sy tetap syg nk delete terus account tuh. maybe sbb ade gambar yg tersayang.. wink*wink*

di samping penghijrahan2 yg telah disebutkan di atas, sy juga berazam utk berhijrah ke arah yg lebih baik. yg utamanya adalah menjadi hamba ALLAH yg lebih baik, serta anak yg lebih baik… juga kawan yg lebih baik, pekerja yg lebih baik…etc etc.. segalanya yg lebih baik..insyaALLAH…

No comments:

Post a Comment