Thursday, October 1, 2009

uh ini sgt sedapp.. saya mahu lagiii...

Mumble Jumble from Big Apple Donuts
 
sbelum ni sy takla suke sgt donut baik dr big apple or dunkin donut.. sekadar mkn 1 bolela, tp nk mkn byk2 dan rse suke sesangat tu tadela.. tp mumble jumble neh ... sgt sedap hokeh.. yummy2... ari ahad tu mkn 1 (sy beli box of 6 campur2), rse sedapp sgt smpai terbyg2 lagi mlmnye bile nak tido. hahaha...ari isnin dok pk2 nak beli tp tak baik membazir sbb kt umah ade lg 4 bijik yg blom mkn.. ari selase menahan lagi sbb ade lg 2 bijik kt umah (sgt lmbt nak abeskan okeh sbb mmg tak mampu nak mkn donut byk2 skaligus).. tp smlm mmg sgt tak tahan smpai sanggup pegi mesra mall dlu after keje wpon tgh ujan ribut.. hahaha... padahal kt umah ade lg sketul donut yg rsenye mmg ssh sgt nak abeskan sbb manis sgt.. so membeli la sy beberape ketul mumble jumble itu. siap special request buat baru tu sbb yg ade dh abes. dan2 trus mkn dlm kete, tak sabar2 nak tunggu blk umah.. huhu.. mmg fresh giler sbb baru dibuat... kerangupan jelas terase.. haha giler..
 
 

1 comment: