Wednesday, January 19, 2011

alaaaa...esok dh last episod ke cite ayoub?



ohh sukenye cite ayoub ni. nape dh nak abes?? pasni nk tgk cite ape plak? huu :(

saya dan encik sepol mmg layan cite ayoub ni sejak dr awal2 dlu time ayoub kecik smpai la skg dh nak abes pon. tiap2 mlm, ari selasa-kamis dok tgu cite ni. best woo cite neh.. sungguh menginsafkan dan byk pengajaran (cm ayat karangan spm plak)

iqram dinzly sgt hebat membawa watak ayoub. tak rase menyampah lgsg bile tgk die sgt baik dan bersopan santun. cm natural gitu. fizz fairuz pon mantap. menjadik lakonan die sebagai aidil yg sgt ler jhtnye tuu..

walaupon semangat tgk, still ade gak episod2 yg miss. nak tgk kt tonton cm mls. ms surf2 terjumpe la link ini
die ade bg link utk download semua episod cite ayoub kt 4shared. terase nak download plak semua episod cite ni, simpan dlm cd.. hehe semangat tak??

okies2, kalau korang berminat nk tgk, leh la gi dkt link yg kat atas tu. takpon tgk kt tonton jek. percayalah, cite ayoub ni leh bg byk pengajaran utk kite. tp sdikit serius la.
kalau nk tgk crita bangang2, tgk la cite tiramisu tu. adoii tah hape2 la cite tu. brangan jek keje. tp bolela tahan lawak..
yg tak tahan dan tak paham tu, ape hal la tv3 gi tukar waktu siaran ke 7-8 malam? tak sesuai lgsg okayy?? 6.30-7.30 dlu pon cm tak sesuai tp ok la skit dr skg. ape salahnye buat 6-7 ke..
ishh kene komplen neh.. agak2 klu komplen kt tv3, dorg layan tak????

6 comments:

  1. sekarang ni part sakit hati kt sepupu Ayoub tu, Aidil..
    geram nye..
    Rasa nak tampar2 je muka dia bnyak2 kali..
    emosi betul.

    kesian Ayoub...haih

    ReplyDelete
  2. betol2... saiko btol la org cmtu. menakutkan. mtk jauh2 org cmtu wujud dlm idup kita..

    ReplyDelete
  3. ala cik zughai... satu famili aku layan tiramisu tuh...citer ayoub tu kol brape??? kalo kol 8 ke atas tu mmg tak layanla... sebab firas tgh meragam nak tido time tuh...

    ReplyDelete
  4. Mmm layan jugak citer Ayoub, sabarnye dia.... time kecik2 dulu baca jugak citer Nabi Ayoub.. tapi tak masuk dalam hati pun..

    ReplyDelete
  5. cik surie, ayoub kul 10.30 mlm selasa-kamis. tp dh abes pon.. heheh sy pon lyn tiramisu tu. best kan? tp tula dh tuka ke tgh2 magrib plak.. ishhh

    ReplyDelete
  6. wifenavy : a ah sbr sgt. ssh dh nk carik org cmtu skg :)

    ReplyDelete