Tuesday, April 19, 2011

anak askar lah katakan ~


tiap kali umi tgk amani menjulur (gerakan ke depan dlm position meniarap), mesti umi akan tergelak-gelak. umi ckp klakar. umi ckp semua anak dia 12 org, takde pon yg gaya menjulurnya mcm amani. termasuklah mama amani neh. so i guess die dpt skill ni dari encik sepol kot.

saya pon taktaula gaya amani menjulur ni mcm gaya budak2 lain ke tak. sbb saya pon tak perati sgt anak org lain mcm mana. saya pon takde adik, so i've no idea. dari mula2 amani pandai menjulur, memang mcm tu la gayanya. tp umi ckp, yg biasa umi tgk, baby menjulur gerakannya mcm tangan mengaut ke blkg tu. tp amani ni gerakannya gaya cam askar hehe.. nak wat camne mi, dh anak askar :p

so ni video gaya amani menjulur. menjulur tu dh hujung2 video. sejak2 dah expert merangkak ni, susah dah nak tengok dia menjulur...

video

so anak korang camne? cm gitu gak ke? =)