Tuesday, April 19, 2011

anak askar lah katakan ~


tiap kali umi tgk amani menjulur (gerakan ke depan dlm position meniarap), mesti umi akan tergelak-gelak. umi ckp klakar. umi ckp semua anak dia 12 org, takde pon yg gaya menjulurnya mcm amani. termasuklah mama amani neh. so i guess die dpt skill ni dari encik sepol kot.

saya pon taktaula gaya amani menjulur ni mcm gaya budak2 lain ke tak. sbb saya pon tak perati sgt anak org lain mcm mana. saya pon takde adik, so i've no idea. dari mula2 amani pandai menjulur, memang mcm tu la gayanya. tp umi ckp, yg biasa umi tgk, baby menjulur gerakannya mcm tangan mengaut ke blkg tu. tp amani ni gerakannya gaya cam askar hehe.. nak wat camne mi, dh anak askar :p

so ni video gaya amani menjulur. menjulur tu dh hujung2 video. sejak2 dah expert merangkak ni, susah dah nak tengok dia menjulur...

video

so anak korang camne? cm gitu gak ke? =)

6 comments:

  1. bukan kah di penghujung video tu nmnye meniarap tp bergerak ke depan? ike aku yg senget? haha

    ReplyDelete
  2. yela cik intan. menjulur tu adalah meniarap dan bergerak ke dpn la. tp mak aku ckp klakar gaya die tu. biase baby lain tgnnya rapat kt dpn due2, then kaut tarik bdn ke dpn... haha phmkah? aku pon dh senget

    ReplyDelete
  3. hahahhaa cik zughai.... memang anak askarlah... laju betol dia menjulur... betollah tu biasanya tangan ke depan then tarik badan... amani ni macam tengah training bawah kawat berduri jer...hehehe firas baru pandai meniarap... tu pun asal meniarap je menangis... hehehe..

    ReplyDelete
  4. haha mak sy ckp cm gtu la. mcm askar je gayanya :p dr mule2 die pandai menjulur mmg mcm gtu gayanye, so sy takla rse pelik pon bila tgk. tak penah tgk anak org lain menjulur mcm mane... yg dlm video tu speed die medium la tu cik surie. biase lg laju. klu mama die ni merangkak kejar, mmg tak dpt kejar hehe kene bgn berlari bru boleh tangkap..

    aritu tgk dlm blog, firas cm dh bulat sket ye.. dlu kecik aje hehe.. mommy firas ni rajin2 la updet cite firas ye =)

    ReplyDelete
  5. cik zughai saya tag awak tau...

    ReplyDelete