Monday, May 16, 2011

Yes I Am....

kepada kawan-kawan yang wish kat entry lepas, terima kasih..

wish psl ape? psl ini la...










yup betol2... i am pregnant AGAIN...

kalau ikut kira-kira saya yang bijak ni, now i'm entering my 7th week. and my EDD will be on 29th dec 2011.

so far, takde muntah2, loya2, morning sickness ke ape..alhamdulillah sihat mcm biasa. mcm masa pregnantkan amani dulu jugak. cuma rasa nak pitam tu ada jugakla sometimes. maybe because of my low HB kot (biasenye between 7 to 10 samada pregnant or not). but this time, penat sikit la dari last time. sbb now i'm having 9 months old baby yg tgh melasak. semput sikit la dok asek nak kejar budak kecik tu, but i'm happy =)

oh lagi satu, kepanasan yang melampau2. biasela klu time pregnant mmg rasa panas semacam kan... cuaca kat sini skang pon extremely hot. memang tak tahan. tu yang tambah rasa nak pitam tu. sabar ajelah..

~ berdoa agar Allah permudahkan setiap urusan dalam perjalanan ini...aminnn...


10 comments:

  1. wah!! sgt2 terkezut... anyway.. congrats on ur pregnancy... ^^

    ReplyDelete
  2. hehehehe... agak dh.. sbb entry ko sblm ni label nye 40 weeks.. congrats.. jage diri elok².. jgn lasak²... bestnye amani nk dpt adik dh...

    ReplyDelete
  3. congrats, zughai..kali ni lagi mencabar la kan...sbb ada amani ngan dalam perut tu...dua-dua nak kena jaga..

    panas2 ni kena duduk dalam aircond je..baru la sejuk badan...dan sejuk hati..hehe.

    ReplyDelete
  4. wah..congrats zughai! Tah2 dapat baby boy kan.. so sweett~

    ReplyDelete
  5. Yippie!!! Congratulations Zuhaira!!

    ReplyDelete
  6. as-salam....
    wah..... terkejutnya saya.... zughai.... congratulation.... kalau bulan 12... boleh sama tarikh dengan firas... 11.12.. hehehee

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Congrats! Jaga diri k. Sonoknya pregnant lagi :)

    ReplyDelete
  8. tahniah Zu, rezeki Tuhan. Alhamdulillah....

    ReplyDelete
  9. pls grab ur award at my page ^^

    http://nieyxzhazlan.blogspot.com/2011/05/friendship-award-from-me.html

    ReplyDelete