Monday, January 16, 2012

Cerita psl kakak amani dululaa

Assalamualaikum

Dah lama tak menulis. Anyway saya dah pon selamat bersalin 3 januari lepas. Maaf tak sempat update. It's a a baby girl. Nantilah cerita baby update kemudian ya. Story panjang2 sikit :)

Sekarang nak story short2 je. Pasal kakak kecik Aisya Amani. Kakak Amani punya hobi sekarang adalah menemankan mama bf baby. Mesti nak menempek kat sofa jugak sebelah mama. Last2, sampai tertidur kat sofa. Huhu satu kerja pulak mama nak angkat bawak turun tidur kt tilam. Kadang2 kejam, kejut dia soh jln sendiri. Haha bkn kejam tapi mama kan tengah pantang lagi. Nak angkat budak yg dh 11 kilo mmg tak berani sgt. Tp kdg2 terbabas jugak T__T



Tgk gaya tido tu. Adventure sungguh huhu


Mesti nk tido tonggeng2 cmni. Sukati dia jek


Ni peluh2 tido ni. Leh lak blackout dr pg td sampai nk ke magrib dh ni. Pengsannn

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. bestnye zu, dah de second baby!
    tahniah

    ReplyDelete
  2. Zughai..... congratulation.... alololo comelnya amani tidur camtu... saya nak request tengok gambar baby kecil...

    ReplyDelete
  3. Tq mommy firas. Gambar baby kecik nnt sy upload ye. Tunggguuuuu ~~ hihi

    ReplyDelete