Saturday, January 21, 2012

Day 18


Kejap je dah 18 hari pon usia Amanda. Macam dah makin bulat. Tapi tak tahu la berat bertambah banyak mana. Harap harap bertambah la berat si kecik ni. Sebab time 10 hari aritu nurse datang timbang berat dia, ada turun sikit. Dari berat lahir 3.02kg jadik 3kg. Tapi nurse cakap tu normal la. Minggu pertama memang akan turun sikit or mantain. As long as penurunan tu tak lebih 10% dari berat asal, then it's ok la.


Arini jugak kakak Amani dah pon genap setahun setengah. So far progressnya alhamdulillah sgt baik. Membesar dgn sehat. Macam2 keletah. Memang penghibur hati mama la. Banyak kalau nak cerita pasal si kakak ni. Sebab tu last2 langsung tak cerita.  Hehe bizi la sgt omaknya nehhh

Ohoh Amanda dah hokhekhokhek bunyi tu. Nak susu la tuu. Seee?? Baru je nk merepek kat blog sket. Hihi okla next time klu rajin dan sempat, i sambung merepek lagi. Daaa ~

Published with Blogger-droid v2.0.3

6 comments:

  1. gojes macam mama dia gak.... hehehe

    ReplyDelete
  2. salam mama zughai!!!

    congrats on the birth of aisya amanda.. dah nak sebulan dah umur dia. comel sangatttttt baby amanda ni!!! ko mmg advance zughai!!! congrats again dan selamat menghabiskan sis-sisa hari berpantang.. :-)

    ReplyDelete
  3. Cik surie : yolah tue huhu. Eh jgn lupa jwb pertanyaan saya dan cik azie ye :)

    ReplyDelete
  4. Mizah : tq. Byk la advance haha. Humairah dh bsr tu. Dh boleh sgt klu nk bg adik :)

    ReplyDelete