Wednesday, February 29, 2012

Arkib negara

Eheh bukan nak cerita pasal jabatan arkib negara tuu

Sebenarnya nk tempek gamba2 lama budak berdua ni hahh. Dok belek2 gambar yg baru transfer dr hp papa, gatal pulak rasa nak upload ke blog :)

Ni gambar masa otw dr KT nk ke gemas. Brenti rest kt petronas al muktafil billah shah.



Bukan main si kakak posing kat luar. Background masjid AMBS getuu


Tangan masuk poket tuuu. Haha tak tahannn

Mama ng amanda? Kami lepak dlm kete jek



Ini budak bulat sambung tido lps dah isi full tank. Bagus, leh mama join tido sama :)

Ni pulak gamba dua beradik ni bergolek2.


Bukan senang nak lepakkan amanda kt bawah. Maklumlah akaknya pon kecik lagi. Tau excited nak sayang baby jek. Bukan dia kira pon keadaan tu camne. Hempap baby pon hempapla, janji leh kiss. Huhu so dalam cot jela tempat yg boleh dipercayai utk letak si amanda


Kiss kiss muah mmuahh


Lepas kiss usha dari jarak jauh skett


Pastuuu...





Cubaan nak cabut stokin baby



Muka terkantoi bila dengar suara singa mama haha



Amandaa.. Shhh diamm diamm jgn nanges. Haha amanda dah fedup sampai kuar2 lidah



Ngeee saya sayang adik saya banyak banyakkk :)


Eheh ok la cam biase penutup brek emergency. Siren dah bunyik. Daaaa
Published with Blogger-droid v2.0.4

Berkebun

Ni lah aktiviti kakak amani time ptg weekend. Ikut papa ke kebunn hehe. Tinggal la mama ng baby amanda kat umah. Baguss, leh mama rest kejap. Kadang2 join amanda tido skali. Ngeh2 tak senonoh petang2 pon sempat tido


Takpelahh, malam2 mama berjaga plak. Kira orait la tu kan. Tapi skarang alhamdulillah malam2 amanda dah tak bangun sekerap dulu. Lebih kurang 3-4 jam skali. Kengkadang lajak sampai 5 jam. Eh ke mama yg tido mati tak dengar baby nangis?? Haha tak kottt. Kalau papanya mungkin la ;p


Eh tajuk ngan gambar lain, cerita lain pulak. Nampak sangat lari tajuk. Klu buat esei spm konfem fail. Hehe ok la sebelum merepek ke lain plak, elok la stop dulu. Amanda pon dah hint2 tu. Kejap lagi 'menyanyi' ler tuhhh. Hehe ok daaaaa


Published with Blogger-droid v2.0.4

si bulatt :)





Sgt bulat okeh budak kicik ini skarang. Rasa nk geget2 je pipi die tuh hehe. Kak amani pon geram je. Pantang leka sket, abesla si kecik ni kena cubit ng akaknyaa. Sampai berbekas ok. Uhuh sabor ajelahh

Nway, lagi 3 hari amanda will turn 2 months old. Kejap je rasa. Cepat betol masa bergerak skg

Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, February 24, 2012

Saturday, February 4, 2012

my sunshine..


Muka monyok baru bangun tido




Seriusnya kak Amaniii




Nak buat peace tapi tak jadi :p




Berdiri betolkan urat sikittt




Hiyahh dah bertenaga.. Cubaan merebut hp mama




Okeh babaiii :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, February 3, 2012

Aktiviti wajib Amani pagi-pagi...

carik Amanda la ape lagi. Bukak mata je terus "baby..babyyyy". Pastu terus kiss2 si kecik tu. Mama pon die tak heran dah skarang huhu. Baby pon bkn main pandai. Tegur2 si kakak. "uuuu..uuuu". Hehe nk cerita ape tah..


Seronok tgk budak berdua ni. Hilang rasa ngantuk mama yg tak cukup tido :)


Published with Blogger-droid v2.0.4