Wednesday, February 29, 2012

Arkib negara

Eheh bukan nak cerita pasal jabatan arkib negara tuu

Sebenarnya nk tempek gamba2 lama budak berdua ni hahh. Dok belek2 gambar yg baru transfer dr hp papa, gatal pulak rasa nak upload ke blog :)

Ni gambar masa otw dr KT nk ke gemas. Brenti rest kt petronas al muktafil billah shah.



Bukan main si kakak posing kat luar. Background masjid AMBS getuu


Tangan masuk poket tuuu. Haha tak tahannn

Mama ng amanda? Kami lepak dlm kete jek



Ini budak bulat sambung tido lps dah isi full tank. Bagus, leh mama join tido sama :)

Ni pulak gamba dua beradik ni bergolek2.


Bukan senang nak lepakkan amanda kt bawah. Maklumlah akaknya pon kecik lagi. Tau excited nak sayang baby jek. Bukan dia kira pon keadaan tu camne. Hempap baby pon hempapla, janji leh kiss. Huhu so dalam cot jela tempat yg boleh dipercayai utk letak si amanda


Kiss kiss muah mmuahh


Lepas kiss usha dari jarak jauh skett


Pastuuu...





Cubaan nak cabut stokin baby



Muka terkantoi bila dengar suara singa mama haha



Amandaa.. Shhh diamm diamm jgn nanges. Haha amanda dah fedup sampai kuar2 lidah



Ngeee saya sayang adik saya banyak banyakkk :)


Eheh ok la cam biase penutup brek emergency. Siren dah bunyik. Daaaa
Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

  1. Alaaaaa..comelnya dua beradik nih..

    Ini kalau jumpa dgn anak bujang saya, ntah mcm mana lah kan. Jom BFF kan mereka hahaha

    ReplyDelete