Friday, August 15, 2014

i'm back ;)

Assalamualaikum...

Lama tak menulis di sini.. Rasanya nak mula menulis balik. Nak update cerita baby kecik dalam perut ni.

Alhamdulillah dah pun masuk 24 weeks. Kejap je pejam celik pejam celik dah pun lebih separuh perjalanan..

Tadi baru booking untuk scan 4d. InsyaAllah 2 minggu lagi. Hopefully masa tu baby dah bam bam. Baru la comel gambar anak mama :)

So far buku merah belum buat. Haha confirm kalau pergi KK nanti kena bebel sakan ni. Jangan marah ye akak misi. Next week i pergi buat okay.. Hihi..

Ok la nanti rajin rajin i sambung bebel.. Sebelum tu, nah gambar buah hati mama yang 2 orang ni.. Baru je tidur dua2.

Walaupun hari-hari gaduh ngan mama, dua2 ni tetap buah hati pengarang jantung cinta nyawa semua la :) love both of u always..


Aisya Amani - 4 tahun 25 hari
Aisya Amanda - 2 tahun 7 bulan 12 hari

Till then.. Good nite! Assalamualaikum..

3 comments:

  1. I love my beautiful mommy toooo...... eheh

    ReplyDelete
  2. Haha nampak je cik surie.. Biase la kalau mama yg beli baju kene la ada unsur2 puji diri sendiri hahaha

    ReplyDelete
  3. I am regular visitor, how are you everybody?
    This article posted at this web page is really fastidious.


    my blog post search engine optimization provider

    ReplyDelete