Friday, August 28, 2015

Sawang tahap rumah hantu

Hahahahahahahhaaha nak gelak dulu. Siap pakej hihihihihihihi mengilai. Baru kena ngan tema rumah hantu!

Assalamualaikum semua (pas mengilai tiba2 bagi salam plak)

Dahsattt ooo bersawang blog ni. Rasa nak nyanyi je lagu "hidup segan mati tak mahu". (Ok tahu lirik dia takat tu je 😝) apesal tah tetiba rasa nak berblog pulak malam ni. Sebab terpikir nak buat blog utk HK tadi. Tapi kemalasan takut hangat2 chicken shit. So meh kita try update yg dah ada ni dulu :)

Oh ye.. HK tu bukan Hong Kong okayyy. Tapi Hatinie's Kitchen. Nanti kita story2 naaa..

Ok laa, mak anak 3 ni nak tido dah. Tiga2 anak demam. Dengan mak2 skali rasa nak demam. Sebelum melelapkan mata, tempek gamba latest kot2 ada yg rindu.. Ahaaa rindu keee?? Blog pon takde sape baca haha


Tak laaa latest sangat. Gambar raya. Syawal pon dah abis so agak basi la gambarnya hehe. Tapi takpe. Sendiri tulis sendiri up gamba sendiri baca. So suka hati i la kann hahaha

Okies. Kita tengok lepas entry ni bape lama plak akan ada entry baru. Silap2 2016 plak. Tak pon tiba2 dah jadi mak anak 4. Haha gituuuu

Nite uolss. Mmuaahh 😘

No comments:

Post a Comment